MON DEL PA, EL

Receptes i consells per a crear pans deliciosos

Autor: Barriga, Xavier

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

MON DEL PA, EL

MON DEL PA, EL

23,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/03/2026
Colección:
DIVULGACIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Xavier Barriga selecciona les millors receptes de tots els seus llibres. Després de publicar vuit llibres diferents sobre pa, El món del pa recull una extensa selecció de les millors receptes de Xavier Barriga, un total de 269 propostes senzilles per fer a casa. A diferència dels llibres anteriors, aquest recopilatori no inclou fotografies. Dividit en dos grans apartats, ""Pans"" …

Xavier Barriga selecciona les millors receptes de tots els seus llibres.

Després de publicar vuit llibres diferents sobre pa, El món del pa recull una extensa selecció de les millors receptes de Xavier Barriga, un total de 269 propostes senzilles per fer a casa. A diferència dels llibres anteriors, aquest recopilatori no inclou fotografies.

Dividit en dos grans apartats, ""Pans"" i ""Brioixeria"", a dins trobaràs la recepta que s'adapti millor als teus gustos: pans grans, individuals, amb sabors, dolços, integrals, tous, de motlle, cruixents o sense gluten. A l'apartat de ""Brioixeria"" farem milfulls, brioixos, pans de pessic, galetes i magdalenes.

Qui podrà resistir-s'hi?

Leer más

Más libros de Barriga, Xavier

Todos los libros de Barriga, Xavier

Más información del libro

MON DEL PA, EL

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
979-13-87653-93-4
EAN:
9791387653934
Nº páginas:
352
Colección:
DIVULGACIO
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
0 mm
Ancho:
200 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas

Xavier Barriga, nascut en el si d'una família de flequers, va començar la seva trajectòria professional ben aviat, als catorze anys, al negoci familiar. No va trigar gaire a descobrir la seva passió per l'art d'elaborar el pa de manera tradicional, i va assistir a xerrades tècniques, demostracions i cursos per tal de formar-se. Quan va fer vint-i-tres anys va decidir emancipar-se i va viatjar a França, Itàlia, Portugal i Dinamarca, on va compaginar feina i formació.

L'any 1999 es va incorporar com a assessor tècnic en una coneguda empresa italiana de forns, i va formar part del departament de recerca i desenvolupament de farines en una de les farineres més importants del país. El 2001 va decidir posar en marxa Atecpan, una consultora que es dedica a assessorar les empreses panificadores, i el 2008 va fer un pas més per mostrar públicament els seus coneixements amb la inauguració de la primera fleca Turris, a Barcelona, on comercialitza pa artesà amb la qualitat i el gust de sempre.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar